Şampiyon sahaya indi!

Şampiyon Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına dün akşam saatlerinde Florya'da gerçekleştirdiği antrenmanla birlikte resmen başladı. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan ilk çalışmaya milli takımlarında bulunan ve izinli oyuncular katılmazken, Tolga Ciğerci sağ ayak baş parmağındaki sakatlığı gerekçesiyle ilk antrenmanda yer almadı.

Sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelen takımımızda oyuncularımızın sağlık kontrolleri yapıldı. Sponsor hastahanede gerçekleştirilen kontrol kapsamında takımımıza yeni katılan Muğdat Çelik’in yanı sıra Selçuk İnan, Mariano, Ahmet Çalık, Sinan Gümüş, Bafetimbi Gomis, Sofiane Feghouli, Lionel Carole, Ahmet Sivri ve Celil Yüksel’e çeşitli testler uygulandı.

Jupp Derwall antrenman sahasında teknik direktörümüz Fatih Terim yönetimindeki idmanda anatomik adaptasyon ve koşu antrenmanları gerçekleştirildi. Antrenman, açma germe hareketleri ve soğuma hareketlerinin ardından tamamladı. Takımımızın ilk antrenmanında A takım kadrosundan Lionel Carole, Mariano, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Tarık Çamdal, Selçuk İnan, Garry Rodrigues, Sofiane Feghouli, Eren Derdiyok, Sinan Gümüş, Bafetimbi Gomis ve yeni transfer Muğdat Çelik katılırken, alt yapıdan da İsmail Çipe, Boran Güngör, Berk Balaban, Ahmet Sivri, Celil Yüksel, Yunus Akgün ve Doğan Can Davas gibi isimler katıldı.

U19 Milli takımımızla birlikte 16 - 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında Finlandiya'da düzenlenecek U19 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde yer alacak olan Batuhan Ahmet Şen, Gökay Güney ve Furkan Korkut'un yanı sıra; sezon sonunda U18 Milli takımımızla birlikte Tarragona 2018 Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden Ozan Kabak, Emirhan Civelek, Abdussamed Karnuçu, Atalay Babacan, Recep Gül ve Ali Yavuz Kol ilerleyen günlerde takıma katılarak yeni sezon öncesinde A takımla birlikte çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.