Serkan Kırıntılı hakkında resmi açıklama geldi!

Adı Galatasaray ile anılan Serkan Kırıntılı hakkında resmi açıklama geldi. Oyuncunun menajeri Haluk Canatar, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın Serkan ile ilgilendiğini açıklayan Haluk Canatar'ın açıklamaları şu şekilde...

GALATASARAY, SERKAN İLE İLGİLENİYOR
Galatasaray kulübü bir Türk kaleci alacak. Büyük takımlarda ikinci kalesini en iyilerden seçecektir. Serkan ile ilgilendikleri doğru. Burada görüşülecek ilk yer ben değil Konyaspor olacak. Şu an Konyaspor'da genel kurul yapılacak ve başkan seçimi olacağı için netleşen bir durum yok. Seçimden önce hiçbir kulüp transfer konusuna girmez. Etik olarak da mantık olarak da olmaz. Serkan'ın resmi temsilcisiyim o yüzden sadece şunu diyebilirim Galatasaray, Serkan ile ilgileniyor. Benimle ne bir rakam konusu konuşuldu ne de başka bir şey konuşuldu zaten sözleşmesi 1 yıl devam ediyor benimle konuşmaları bir sonuç teşkil etmez zaten.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.