Tarık Çamdal ayrılık için görüşme odasına!

Yeni sezon çalışmalarına İstanbul'da başlayan ve bir haftalık sürenin ardından İsviçre'nin yolunu tutacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon yola birlikte devam edeceği isimleri belirlemeye çalışıyor. UEFA ile yapılan anlaşmanın ardından kadroda düşünmediği isimlerle vedalaşarak bütçe oluşturmak isteyen İmparator, ilk olarak kadroda düşünmediği Tarık Çamdal ile görüşecek.

Güneş gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da uzun süredir forma şansı bulamayan, sadece Türkiye Kupası veya hazırlık maçlarında forma giyerek yılda 1.5milyon Euro üzerinde net ücret kazanan Tarık Çamdal yeni sezonda da kadroda düşünülmüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezonda kadroda düşünmediği 27 yaşındaki savunma oyuncusuyla önümüzdeki günlerde özel olarak görüşeceği ve ayrılması halinde kendisine kolaylık sağlayacağını belirteceği iddia ediliyor. Hatırlanacağı üzere Tarık Çamdal sezon sonundaki şampiyonluk kutlamalarında taraftarlar tarafından ilk olarak ıslıklanmış, ardından da tribünün bir bölümü tarafından da alkışlanmıştı.

7 Temmuz'da yeni sezon hazırlıkları kapsamında yurt dışı kampına gidecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ilk kamp etabında altyapıdan da bir çok oyuncuya şans tanıması ancak ikinci etapta yola devam edeceği oyuncuları kadroya alacağı ve 25 kişilik oyuncu grubunu kesinleştireceği belirtiliyor. 

Tarık Çamdal geçtiğimiz sezon Ocak ayından itibaren teknik direktör Fatih Terim tarafından hiç bir maçta kadroya alınmamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.