Terim görüşmede Wenger'e onu sordu: Joel Campbell

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi için iddialı ve geniş bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bir süre önce Bodrum'da görüştüğü yakın dostu Arsenal'in eski teknik direktörü Arsené Wenger ile fikir alışverişinde bulundu. Hücum hattında Rodrigues'e bağlı kalmak istemeyen Fatih Terim'in aklında bonservisi Arsenal'de bulunan 25 yaşındaki Joel Campbell var.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; özellikle sağ tarafa sol ayaklı bir kanat oyuncusu mutlaka takviye etmek isteyen Galatasaray’ın gündemine gelen son isim Joel Campbell oldu. Sezonu Real Betis’te kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki futbolcu, sakatlıklar nedeniyle sadece 8 maçta 209 dakika şans bulabilmişti. Bonservisi hâlâ Arsenal’de bulunan yıldız oyuncu, takımın yeni teknik patronu Emery’nin yeni sezon planları arasında yer almıyor. Aslan’ın hocası Fatih Terim ise Arsenal’in eski çalıştırıcısı Arsene Wenger’e, Bodrum’da yedikleri akşam yemeğinde Campbell’ın sağlık durumu sordu.

Wenger’in hakkında olumlu ifadeler kullandığı Campbell, Kosta Rika milli takımıyla birlikte Dünya Kupası’na gidiyor. İspanya Ligi’nde sezonun son maçında Leganes’e karşı 90 dakika forma giyen ve 3-2 kaybettikleri maçta 1 de gol atan Campbell’ın, diz ve ayak bileği sakatlıklarını tamamen atlattığı belirtiliyor. Galatasaray, Güney Amerikalı futbolcuyu kiralamak için Arsenal’e önümüzdeki günlerde teklif götürecek. Galatasaraylı yetkililerin genç oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için ilk teklifini sunacağı, teklif kabul görmezse bonservis pazarlığı yapacakları gelen haberler arasında..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.