Trezeguet'ten Galatasaray için fedakarlık...

Galatasaray transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Mahmoud Trezeguet transferinde sona geldi. Mısır'ın Dünya Kupası'ndan elenmesinin ardından Trezeguet ile Ali Sami Yen Stadı'nda görüşen Galatasaray yönetimi, Mısırlı futbolcu ile anlaşmaya vardı. 

Bip Spor'un haberine göre, Galatasaray ile Kasımpaşa'nın Mısırlı futbolcusu Mahmoud Trezeguet ile bugün bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme sonucunda Galatasaray, Mısırlı futbolcu ile yıllık 1.8 milyon Euro garanti ücret konusunda anlaşmaya vardı. 

Mısır'ın Dünya Kupası'ndan elenmesinin ardından ilk uçakla İstanbul'a gelen Trezeguet Galatasaray ile masaya oturdu. Galatasaray ve Trezeguet cephesi Salı gecesi Ali Sami Yen Stadı'nda bir görüşme gerçekleştirdi. Daha önce 2.5 milyon Euro teklif edilen oyuncuya, UEFA anlaşması nedeniyle bu kez 1.8 milyon Euro önerildi. Mısırlı oyuncu yıllık 700 bin Euro indirimi kabul etti, son noktayı koydu.

Trezeguet ile yapılan görüşmeye Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak katıldı. 24 yaşındaki futbolcunun transferinde pürüz çıkmazsa 4 yıllık mukavale imzalanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.