TSBSL | Final programı açıklandı

Galatasaray ile Beşiktaş RMK Marine arasında oynanacak Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Play-Off final turunun programı açıklandı.

Normal sezonu lider tamamlayarak doğrudan play-off yarı final turuna kalan Engelsiz Aslanlar bu turda Kardemir Karabük’ü 2-0’la geçerek finale yükseldi. Finaldeki rakip ise yarı finalde Avukat Destekli İst. Eng. Yıldızlar’ı 2-0’la geçen Beşiktaş RMK Marine oldu.

Lig kulvarında Beşiktaş iki maçta da galip gelirken sarı-kırmızılılar ise bu sezon EuroLeague 1 yarı finalinde karşılaştığı rakibini eleyerek finale yükselmeyi başarmıştı.

İki takım arasında oynanacak play-off final karşılaşmalarında ilk maç 21 Haziran Perşembe günü başlayacak. Ev sahibi avantajının Galatasaray’da olduğu final turunda iki galibiyet alan takım şampiyonluğunu ilan edecek.

Final turunun programı şu şekilde:
21 Haziran 2018 | Galatasaray – Beşiktaş RMK Marine / Ahmet Cömert Spor Salonu / 14:00
27 Haziran 2018 | Beşiktaş RMK Marine – Galatasaray / Süleyman Seba S.S. / 14:00
30 Haziran 2018 | Galatasaray – Beşiktaş RMK Marine / Ahmet Cömert S.S. / 14:00  (Gerekirse)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.