Abdurrahim Albayrak İngiltere'ye gidiyor!

Gelecek sezon da şampiyon olabilecek bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da 2. başkan Abdurrahim Albayrak, Jason Denayer ve Badou Ndiaye transferlerini bitirmek için İngiltere'ye gidiyor. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray  Badou N'Diaye ve Jason Denayer'in transferini bitirmek için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılı Yönetim, Fatih Terim'in isteği doğrultusunda harekete geçti. 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Badou N'Diaye ve Jason Denayer'i transfer etmek için İngiltere'ye hareket etti

İKİSİ DE DÜNDEN RAZI
Galatasaray iki oyuncuyu da kiralamak için ısrar ediyor. Denayer ve N'Diaye'nin de Sarı-Kırmızılı takımda oynamayı istediği bildirildi. Albayrak, İngiltere'de Stoke City ve Manchester City ile masaya oturup iki oyuncunun kiralanması konusunda anlaşmaya varması bekleniyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ
Galatasaray'dan ayrılıp Stoke City'ye transfer olan Senegalli orta saha oyuncusu N'Diaye'nin Cimbom'u bıraktığı için çok mutsuz olduğu biliniyor. N'Diaye, Şampiyonlar Ligi nedeniyle Aslan'a sıcak bakıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.