Galatasaray'da hedef Angel Romero!

Geçtiğimiz günlerde Rusya'ya giden Fatih Terim'in burada pek çok menajer ve yöneticiyle transfer görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. İmparator'un görüştüğü isimlerden birinin de Corinthians Başkanı de Andrade olduğu ve tecrübeli teknik adamın Angel Romero'yu istediği öğrenildi.

Akşam gazetesinin haberine göre; İsviçre kampı öncesi Rusya’ya çıkarma yapan Fatih Terim’in pek çok önemli menajer, yönetici ve teknik adamla görüştüğü ortaya çıktı. Bunlardan biri de Corinthians Başkanı de Andrade’ydi. Terim, Paraguaylı kanat oyuncusu Angel Romero’yu çok beğendiğini söyledi. Brezilya ekibinin başkanı ise Paraguaylı’dan kendilerinin de büyük beklentileri olduğunu anlattı. 

UZATIP KİRALAYABİLİRLER
2019’a kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun kiralanması mümkün görünmüyor. Çünkü kiralama bitimi boşa çıkacak. Ancak Corinthians, Romero’yla mukavele yenileme görüşmeleri yapıyor. Eğer her şey yolunda giderse oyuncuyu 1 yıl Galatasaray’a kiralayabilirler. Romero, Şampiyonlar Ligi’nde parlayıp, fiyatını yükseltebilir. Bu da Corinthians’ın işine gelir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.