Gomis'in sakatlığı kriz çıkarttı!

Galatasaray’da ikinci Bafetimbi Gomis krizi... Sezon içerisinde alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Kayseri deplasmanına gitmediği iddiasıyla gündeme gelen Fransız yıldız, şimdi de zam talebiyle sıkıntı yarattı. Yıllık ücreti 3 milyon 350 bin Euro olan, geçen sezon 2.5 milyon Euro da imza parası alan 32 yaşındaki futbolcu, garanti ücretinin tıpkı Feghouli’de olduğu gibi en az 3 milyon 850 bin Euro seviyesinde olmasını istiyor. Maliyetleri düşürmeye çalışan yönetim ise bu talebi olumsuz karşıladı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Bafetimbi Gomis'in, zam talebi Galatasaray yönetimi tarafından geri çevrildiği için Sakarya’ya gitmek istemediği öne sürüldü. Gomis’in Sakarya ile deplasmanda oynanan hazırlık maçına işte bu sebeple gitmediği ve sakatlık bahanesini öne sürdüğü iddia ediliyor. Teknik direktör Fatih Terim’in, hem Fransız golcüyle hem de zam isteyen bir diğer yıldız Rodrigues’le görüşerek, “Kendinizi toparlayın, tamamen yeni sezona konsantre olmanızı istiyorum.” dediği öğrenildi.

Krizi çözmeye çalışan yönetim, golcü arayışlarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, bu bölgeye takviye yapılması durumunda Gomis’i gözden çıkarabilir. Tecrübeli futbolcunun menajeri, geçtiğimiz ay içerisinde de Çin’den teklifler geldiğini öne sürerek yine zam talebinde bulunmuştu. Yöneticilerin bu tavırdan bir hayli rahatsız olduğu, Fatih hocanın da Gomis için, “Teklif varsa satılabilir.” yönünde rapor verdiği belirlendi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.