Henry Onyekuru'nun sözleşmesine özel madde eklenecek!

Jason Denayer, Badou Ndiaye, Emre Akbaba, Ahmed Musa, Trezeguet derken, Galatasaray dün büyük bir sürprize imza attı. Gizlice İstanbul'a getirilen 21 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Henry Onyekuru, önce detaylı sağlık kontrolünden geçirildi, ardından oyuncuyu kiralamak için İngiliz ekibi Everton'la görüşmelere başlandığı KAP'a bildirildi. Diz bağ yırtığı nedeniyle 23 Aralık'tan bu yana sahalardan uzak olan Onyekuru'nun mukavelesine "Aynı sakatlıkta sözleşmesi tek taraflı fesh olur." maddesi konacak.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Nijerya ile Dünya Kupası'na gidemeyen Onyekuru, Devler Ligi için Galatasaray'a geldi. Diz iç bağ yırtığı nedeniyle 23 Aralık 2017'den beri sahalardan uzak olan (Nisan'dan sonra altyapıda oynadı.) Onyekuru'nun sağlık kontrolü oldukça kapsamlı yapıldı ve sözleşmeye olası diz sakatlığına karşılık tek taraflı fesih maddesi koyulacağı öğrenildi.

Sarı Kırmızılılar, bonservisi Everton'da olan Onyekuru'yu sağlık kontrollerinden sonra kiralık olarak kadrosuna kattı. Yakın zamanda İsviçre kampına katılacak olan genç oyuncunun sözleşmesine yaşadığı sakatlık nedeniyle özel bir madde eklenecek. 23 Aralık 2017'de yaşadığı diz içi bağ yırtığı nedeniyle 22 Nisan 2018'e kadar forma giyemeyen ve bu yüzden Nijerya'nın Dünya Kupası kadrosuna alınmayan Henry Onyekuru'nun sakatlığının nüksetmesinin riskini almak istemeyen Galatasaray, oyuncunun kiralık sözleşmesine aynı sakatlığın tekrardan nüksetmesi durumunda sözleşmeyi tek taraflı feshedebilmek için özel madde koydu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.