Jason Denayer rest çekti!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da savunmaya ilk aday Belçikalı stoper Jason Denayer. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda geçen seneki savunma rotasyonunu bozmak istemeyen Galatasaray yönetimi Manchester City'den oyuncuyu kiralamak için harekete geçti. Galatasaraylı yöneticilerin bu transferde elini güçlendiren en önemli etken ise, 23 yaşındaki stoperin yeniden sarı-kırmızılı formayı giymek istemesi olacak!

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da iki sezon kiralık forma giyen Jason Denayer transferi konusunda son sözünü söyledi. Bonservisi için Manchester City yetkilileriyle görüşen Belçikalı stoper tıpkı daha önceki transfer dönemlerinde de olduğu gibi “Ya Galatasaray’a gitmeme izin verirsiniz ya da başka takıma gitmem.” diye kulübüne rest çekti. Galatasaraylı yöneticilerin yeniden kiralamaya çalıştığı Denayer için İngiliz devi bonservisiyle satmak istiyor ancak istedikleri bonservis bedelinin 6.5 milyon Euro olması bu transferi zora sokuyor. Galatasaray yönetiminin FFP nedeniyle ilk hedefi Denayer'i yeniden kiralamak ancak bonservis için maksimum verebilecekleri rakamı da İngilizlere ilettiler, 3.5 milyon Euro. 

Kulüpler arasındaki görüşmeler sürerken, Premier Lig’de transferin 9 Ağustos’a sona erecek olması, Galatasaray’ın bu transferde elini güçlendiren bir başka faktör olarak göze çarpıyor. Sarı-kırmızılılar bu transfer için acele etmeyecek ve  transferin son günü olan 31 Ağustos’a kadar bu oyuncuyu renklerine katmaya çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.