Kıran kırana Emre Akbaba pazarlığı!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışan ve alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmaları hummalı bir şekilde sürüyor. Uzun süredir Alanyaspor'un genç oyuncusu Emre Akbaba'yı gündemine alan Galatasaray yönetimi transferi bitirmeye oldukça yakın görünüyor. Tek engel ise, Tolga Ciğerci'nin yüksek maliyeti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Emre Akbaba için bastırıyor. Galatasaray yönetimi orta alana solak bir futbolcu isteyen Terim'in gözdesi olan genç yıldızla her konuda anlaşmış durumda.. Alanyaspor ile pazarlıklarını sürdüren Sarı- Kırmızılılar pürüzleri gidermeye çalışıyor.

Galatasaray yönetimi sözleşmesi 2019'da bitecek olan Emre için 2 milyon Euro'nun yanı sıra Tolga Ciğerci ve Tarık Çamdal'ı önerdi. Alanya oyuncunun bonservisi için 3.5 milyon Euro isterken, Tolga konusunda da sıkıntı yaşanıyor. Tarık Çamdal ise ayrılmaya ve Alanya ekibinde forma giymeye sıcak bakıyor.

Bu sezon 2 milyon Euro ücret alacak olan Tolga aynı parayı gideceği takımdan da istiyor. Alanya ise bu rakamı ödeyemeyeceğini belirtiyor. Sarı-Kırmızılılar bu nedenle Tolga'yı ikna için uğraşıyor. Yönetim gurbetçi futbolcuyu ikna etmesi halinde teklifini 3 milyon Euro'ya çıkarıp işi bitirmeyi düşünüyor. Emre Akbaba da kulübüyle sürekli görüşerek transferinde kolaylık gösterilmesini talip ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.