Lionel Carole için Antalyaspor devreye giriyor!

Yeni sezonda transfer yapmak için kadrosundaki bazı oyuncularla yollarını ayırmak zorunda olan Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Fransız sol bek Lionel Carole için bir talip daha var. Teknik direktör Fatih Terim'in "kampta görmek istiyorum" dediği Carole için Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un devreye girdiği belirtiliyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; tansferin en sessiz takımlarından biri olan Antalyaspor, gaza basıyor. Özellikle sol beke takviyeyi bir an önce gerçekleştirmek isteyen Akdeniz ekibi, gündemine Galatasaray’ın savunmacısı Lionel Carole’ü aldı. Teknik direktör Bülent Korkmaz’ın bizzat Fransız sol bek için devreye girdiği öğrenildi. Galatasaray’ın yeni sezon planlaması içerisinde düşünülmeyen Carole için iki kulübün el sıkıştığı ifade edilirken transferin birkaç güne kadar resmiyet kazanması yüksek ihtimal. Carole, geçen sezonu kiralık olarak Sevilla’da geçirmiş, ancak yalnızca 6 maçta forma şans bulabilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.