Mariano'dan kötü haber: 3 hafta yok!

Galatasaray'da bir süredir sakatlığı sebebiyle antrenmanlara çıkamayan Brezilyalı sağ bek Marinao'dan kötü haber geldi! Yeni sezon hazırlıklarının yapıldığı kamp öncesinde sakatlanan 32 yaşındaki futbolcunun, Süper Kupa finali ve ligin ilk iki maçında forma giyemeyeceği kaydedildi.

A Spor'da yer alan habere göre; geçtiğimiz sezonun istikrarlı isimlerinden Mariano, 2018-19 öncesi nazara geldi. Galatasaray'ın yeni sezon öncesi İsviçre'de gerçekleştirdiği hazırlık kampında sakatlanan Brezilyalı futbolcunun gerçekleştirilen kontroller sonrasında Akhisarspor ile oynanacak Süper Kupa maçı ile ligin ilk iki haftasında forma giyemeyeceği öğrenildi. Kas içinde ödem ve kanama tespit edilen 32 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon iki kez aynı sakatlığı yaşamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.