Ndiaye ve Denayer'e, "Bizi bekleyin" mesajı!

UEFA kararı yüzünden oyuncu satmadan bonservis harcaması yapamayan Galatasaray, transfer stratejisini kiralama formülleri üzerine kurdu. Bu doğrultuda, Galatasaray'ın harekete geçmek için Premier Lig'de transfer penceresinin kapanmasını beklediği Denayer ve Ndiaye'ye de mesaj yolladı.  

Sabah'ın haberine göre; İsviçre'deki hazırlık kampında PSV ve Valencia'ya kaybedilen maçlarda savunma defoları ortaya çıkan sarı-kırmızılı takımda takviye önceliği stoper ve orta sahaya verildi. Listenin tepesine de Jason Denayer ile Badou Ndiaye yazıldı. İki oyuncu da kulüpleri Manchester City ve Stoke City ile kampta. İngiltere'de yaz transfer dönemi 9 Ağustos'ta bitiyor ve 31 Ağustos'a kadar zamanı olan Galatasaray minimum maliyetlerle bu transferleri bitirmeyi planlıyor.

İLK TEKLİF ÜCRETSİZ KİRALIK
Denayer ve Ndiaye'ye "Bizi bekleyin" mesajı gönderildi ve kampta iyi çalışmaları istendi. Sarı-kırmızılı takımla Şampiyonlar Ligi fırsatını kaçırmak istemeyen iki oyuncunun da Galatasaray dışında gelecek tekliflere soğuk bakacağı öğrenildi. Denayer'e 1.5 milyon Euro, Ndiaye'ye 3 milyon Euro bütçe ayıran Galatasaray ilk etapta ücretsiz-başarı bonusları içeren kiralama formülünü zorlayacak ve Manchester City ile Stoke City'yi ikna etmeye çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.