Ndiaye'nin menajerinden flaş açıklama!

Transfer gündemimizde yer alan Badou Ndiaye'nin menajeri William D'avila, Radyospor'a önemli açıklamalarda bulundu. Premier Lig'den iki takımın Ndiaye'yi istediğini belirten D'avila, Ndiaye'nin Premier Lig'den bir takıma transfer olmaması durumunda Galatasaray'a döneceğini de belirtti. William D'avila'nın açıklamaları şu şekilde...

GALATASARAY İYİ BİR OYUNCU KAZANDI
Onyekuru'nun transferi beni çok meşgul etti. Galatasaray iyi bir oyuncu kazandı. Bence de önemli bir transfer. Eminim Galatasaray'a çok yardımcı olacak. 

ANLAŞMA SAĞLANAMAZSA BADOU GALATASARAY'A GELİYOR
Badou konusuna gelince. Açıkçası hiç ilgisi olmayan şeyler yazıldığını görüyorum ve artık bunları önemsemiyorum. Size dürüstçe söylüyorum. Türkiye'de Galatasaray bizim için çok önemli bir seçenek; fakat şu anda İngiltere Premier Lig'inden iki tane teklif var elimizde, bir kaç tane de ilgilenen kulüp var. Bu iki teklifi reddetmek gerçekten çok güç; çünkü çok iyi kulüpler. Ne var ki şu ana kadar Stoke City ile transfer bedeli konusunda anlaşamadılar.  Eğer anlaşma sağlanamıyorsa, size daha önce söylediğim gibi Badou N'Diaye Galatasaray'a geliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.