Yönetim eski defterleri açıyor!

UEFA’yla yaptığı anlaşma sonrasında, ‘Sattığın kadar oyuncu alabilirsin’ konusunda el sıkışan ve mali konularda ince eleyip sık dokumaya çalışan Galatasaray, geçtiğimiz gün adeta bir şok yaşamıştı. Sarı-Kırmızılılar’ın incelemeler sonucunda Tarık Çamdal’a ve Yasin Öztekin’e sözleşmelerindeki özel maddeye rağmen geçmiş dönemdeki kura değil, güncel kura göre yaklaşık olarak 500 bin Euro fazladan ödeme yaptığı ortaya çıkmıştı. Bu gelişmenin Mustafa Cengiz yönetimi harekete geçti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray geçtiğimiz sezon forma giyen Yasin Öztekin ve Tarık Çamdal’a sözleşmesindeki maddeye rağmen sabit döviz kuruna göre değil güncel kura göre yaklaşık olarak 500 bin Euro fazla ödeme yapıldığının ortaya çıkması sonrası yönetim harekete geçti. Mustafa Cengiz yönetimi geçmiş yönetimlerin yaptığı tüm ödemeleri ve sözleşmeleri inceliyor.

Tarık ve Yasin’e fazladan ödeme yapılması sonrasında Galatasaray Yönetimi, geçmiş dönemlerde görev yapmış olan yönetimlere ait tüm sözleşme ve ödemeleri inceleme altına aldı. Bu doğrultuda Galatasaray, özellikle kısa vadede ayrılmış ya da yeni kontrat imzalamış olan oyuncuların sözleşmelerindeki maddeler için eski defterleri kontrol ediyor. Aslan’ın hedefi ise bir daha bu tarz olayların yaşanmaması için en küçük ayrıntıyı atlamadan çalışmalarını sonlandırmak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.