Yönetimden Gomis'e uyarı!

Geçtiğimiz günlerde menajerini Mendy'nin yaptığı zam açıklamaları sonrası Galatasaray yönetimi, Gomis'i uyardı..

Vatan'ın haberine göre; yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için plan üstüne plan yapan Galatasaray bir de eldeki yıldızını kaybetmeye çok yakın... Geçen sezon attığı 29 golle gol krallığını ilan eden Bafetimbi Gomis para konusunda kulüple anlaşmazlığa düştü. Ancak bu noktada yönetim, oyuncunun menajerinin sözleri ile farklı bir şekilde yönlendirildiği görüşünde. 

Geçen sezon yıllık 3 milyon 350 bin Euro ve 2.5 milyon Euro imza parasına Galatasaray’a gelen oyuncu bu imza parasını da peşin olarak aldı. Menajeri ile oyuncunun performansı sonrasında zam talep ederken oyuncunun yıllık ücretinin 5 milyon Euro’ya yükseltilmesini talep ederek bir anda ortamı gerdi.

Gomis de menajerinin bu isteğine evet derken oyuncunun da huzuru kaçtı. İsviçre kampında moralsizliği göze çarpan ve menajerinin dediklerini harfiyen yerine getiren oyuncunun sorununu çözmek adına yöneticiler de devreye girdi. 

ZARAR VERİYOR...
Yönetim zam yapılmasının mümkün olmadığını oyuncuya UEFA kriterleri ile anlatırken menajerinin oyunlarına gelmemesi istendi. 32 yaşındaki oyuncudan takıma yeniden adapte olup geçen sezonki performansına devam etmesi istenirken menajerinin bu oyunlarının Galatasaray Kulübü’nden önce kendisine zarar vereceğini çünkü zam sözünü kimsenin vermediği bir kez daha tekrarlandı.

Gomis, Galatasaray ile yapılan anlaşmanın hiç bir bölümünde zam veya yeniden sözleşme gibi bir detay olmadığı Gomis’in yüzüne söylenirken oyuncudan menajerinin ayak oyunlarına dikkat etmesi istendi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.