Bir ilk daha yaşandı; 4. oyuncu değişikliği yapıldı..

Galatasaray ile Akhisarspor arasında oynanan Süper Kupa maçında, uzatmalarda devreye giren "4. oyuncu değişikliği hakkı" da ilk kez kullanıldı.  

Galatasaray ile Akhisarspor arasındaki Süper Kupa mücadelesi VAR'ın kullanıldığı ilk karşılaşma olurken, bir ilke daha imza atıldı. Karşılaşmanın uzatmalara gitmesinin ardından bu sezon Türkiye'de devreye giren, "Uzatmalarda +1 oyuncu değişikliği hakkı" da iki takıma tanınmış oldu.

Türkiye'de ilk 4. oyuncu değişikliği, Akhisarspor tarafından yapıldı. Akhisarspor Teknik Direktörü Safet Susic, 98. dakikada Bilal Kısa'yı oyundan alıp, Onurcan Güler'i sahaya sürdü.

FATİH TERİM DE 4. DEĞİŞİKLİĞİ YAPTI
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de, 4. değişiklik hakkını kullandı. 102. dakikada Yuto Nagatomo kenara geldi, Lionel Carole oyuna dahil oldu.
(Webaslan.com)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.