Emre Akbaba için son teklif!

Galatasaray, Emre Akbaba için Aytemiz Alanyaspor'a nihai teklifini iletti. Sarı kırmızılı ekibin son teklifi 2 milyon 800 bin euro ve bir futbolcu. Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal da belirsizlikten rahatsız ve transferin netleşmesini istiyor...

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray ile Alanyaspor arasında Emre Akbaba pazarlığında sarı kırmızılı yönetim son teklifini yaptı ve kabul edilmemesi halinde yıldız futbolcuyu gelecek sezon bedelsiz olarak kadrosuna katacağını turuncu-yeşilli kulübün yönetimine bildirdi. 

Kontratının son yılına giren Emre Akbaba için 2.8 milyon Euro artı bir futbolcu öneren Galatasaray'ın bu teklifi sonrasında Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın yönetimine "Emre'nin aklı fikri Galatasaray'da. Bu kafayla bize faydalı olması çok zor. Uzatmadan bu işe son noktayı koyun" dediği öğrenildi. 

Emre için kapıyı 7 milyondan açan ardından 5 milyon Euro'ya düşen Alanya'nın bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.