Ertuğrul Erdoğan: Çok karakterli bir oyuncu grubumuz var.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, takımımızın Bolu kampında açıklamalarda bulundu. Takımın enerjisinden memnun olduğunu belirten Ertuğrul Erdoğan, potansiyelli bir kadroyu bir araya getirmeye çalıştıklarını da belirtti. Ertuğrul Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde...

TAKIMIN ENERJİSİNDEN MEMNUNUM 
Çalışmalara yeni başladık, eksiklerimiz de var ama ben takımın enerjisinden ve çalışma isteğinden memnunum. Doğal olarak, fiziksel anlamda problemlerin olduğu bir dönem bu ama toparlanıyoruz. Oyuncular zorlanıyor ama bu da tabii ki doğal. Fakat genel olarak Bolu kampı hem birbirimizi tanıma açısından hem de sistemimizi biraz daha detaylı çalışma açısından gayet iyi geçiyor. Umarım bu tempoda ve enerjide çalışmaya sezon boyunca devam ederiz.

ÇOK KARAKTERLİ BİR OYUNCU GRUBUMUZ VAR
Biz çok yeni bir takımız. Göksenin Köksal ve Ege Arar’ı bu takımdan ayrı bir yere koyduğunuz zaman zaten geriye kalanlar hep yeni oyuncular. Bu aslında bizim için bir dezavantaj, birbirini tanımayan ve yeni bir araya gelmiş bir ekip var. Dolayısıyla kat etmemiz gereken çok yol var. Ama şunu da söyleyebilirim; çok karakterli ve çalışma isteği yüksek olan bir oyuncu grubumuz var.

İstanbul’da 4 Eylül’de A Milli Takımımız ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Bizim açımızdan değerli bir maç olacak. Çünkü yeni transferlerimizden Tai Webster hazırlık maçları periyodunda sadece bu maçta bizimle birlikte olabilecek. Geri kalan sürede FIBA’nın milli takım penceresi sebebiyle milli takımına gidecek ve 18 Eylül’e kadar takımla olmayacak. Tabii hazırlık maçlarında en önemli şey kazanmak kaybetmekten ziyade oyuncuların birbirini ve yaratmak istediğimiz sistemi anlaması, bunu sahaya aksettirebilmesi.

NIGEL HEYAS BİZE ZENGİNLİK KATACAK
Nigel Hayes ilk kez Avrupa’da oynayacak bir oyuncu ama potansiyeli yüksek bir oyuncu. Ümit ediyorum ki Avrupa basketboluna kısa sürede adapte olacak. Hazırlık maçları bu konuda yardımcı olacaktır. Çok zeki bir oyuncu. Çok çeşitli pozisyonlarda oynayabilir, 3 ve 4 pozisyonu hatta 5 pozisyonunda görev alabilir. Dolayısıyla bize zenginlik katacak bir oyuncu olacaktır.

Zach Auguste zaten Türk basketbol severlerin Uşak’tan tanıdık olduğu bir oyuncu. Geçen sezon Panathinaikos’ta istediği süreleri bulamadı ama tabii burada alacağı rol daha büyük olacak. Şu an çok yüksek seviyede bir enerjiyle çalışıyor.

YETENEKLİ, POTANSİYELLİ BİR KADROYU BİR ARAYA GETİRMEYE ÇALIŞTIK
Yetenekli, potansiyelli, genç ve çalışmayı seven bir kadroyu bir araya getirmeye çalıştık. Ümit ediyorum aynı enerjiyi tribünlere de aksettirebiliriz. Oradan gelecek geri dönüş bizim için çok önemli. Belli bir sinerji seviyesini yakalamamız gerek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.