Florya'da dostluk kazandı!

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonunun başlamasına kısa bir süre kala Florya Metin Oktay tesisleri, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin katılımıyla "ezeli rekabet, ebedi dostluk cümlesinin hakkını verecek bir futbol şölenine ev sahipliği yapıyor. 

Bugün Florya Metin Oktay tesislerinde Beşiktaş U21 ve Fenerbahçe U21 takımlarının katılımıyla düzenlenen futbol şöleninde maçlar 45'er dakikadan oynandı. Günün ilk maçında Galatasaray, Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı. Cimbom ikinci maçta Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Organizasyonda oynanan son maçta ise Fenerbahçe, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaların tamamlamasının ardından ise üç koca çınarın futbolcuları, teknik heyetleri ve idari yetkilileri barbekü partisiyle günü noktaladı. Böylesine anlamlı ve güzel bir organizasyonu düşünen ve yapan herkese teşekkür ediyor, aradaki dostluğun daha da pekişmesini umuyoruz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.