Galatasaray'da hedef Garry Cahill!

Eksik mevkilere takviye yapmak için son derece titiz bir çalışma gerçekleştiren Galatasaray Badou N'diaye'nin transferi konusunda kulübü Stoke City ile anlaşmaya vardı. Galatasaray, Senegalli oyuncuyu 1 milyon euro karşılığında kiralık olarak kadrosuna kattı. 

Savunmanın göbeğine takviye yapılmasına kesin gözüyle bakılırken, bu bölge için en güçlü adayın Chelase'nin 32 yaşındaki oyuncusu Garry Cahill olduğu öğrenildi. İngiliz ekibiyle 1 yıl daha kontratı bulunan Cahill, Sarri'nin gelişi ile birlikte takıma giremeyen isimlerden biri.

Geçtiğimiz sezon 29 gol atan ve gol kralı olmasının yanı sıra lig tarihine geçen Gomis'in Al Hilal'e transfer olmasının ardından forvet arayışı da hız kazanmış durumda. Bu bölge için listenin ilk sırasında Anthoney Modeste bulunuyor. 

Sarı kırmızılı yönetim Fransız oyuncuyu transfer etmek için yoğun mesai harcarken imza parası ve yıllık ücret konusunda önemli aşama kaydedildiği ve kısa süre içerisinde bu transferin resmiyet kazanacağı belirtiliyor. 

Carole'nin gönderilişinin ardından sol bekte Nagatomo'ya destek olabilecek bir oyuncu arayışında olan sarı kırmızılıarın bu bölge için listesinde Ömer Bayram ve Umut Meraş olduğu öğrenildi. (beIN Sports) 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.