Galatasaray'dan Aboubakar girişimi!

Bafetimbi Gomis'in Al Hilal'e satışının ardından forvet için gündemine Modeste ve Niasse'yi alan Galatasaray, sürpriz bir isim için de girişimlere başladı. Sarı kırmızılı yönetim Porto forması giyen Vincent Aboubakar kiralamak için kulübü ile görüşecek.

Skorer'in haberine göre; Modeste ve Niasse ile ilgilenen ancak somut bir sonuç alamayan Galatasaray, Porto’nun 26 yaşındaki forveti Vincent Aboubakar'ı kiralamak için çalışma içine girerken, Portekiz ekibinin bu teklife nasıl bir cevap vereceği bilinmiyor.

Kiralama teklifi: 2.5 milyon euro
Portekizliler daha önce de Beşiktaş’ın gündemine gelen Aboubakar’ı kiralamaya soğuk bakmıştı. Ancak Şampiyonlar Ligi faktörü Galatasaray’ı biraz olsun avantajlı duruma getirdi. Sarı-kırmızılılar, Kamerunlu forvetin kiralama bedeli olarak 2.5 milyon euroyu gözden çıkarırken, futbolcuya da 1 sene için 3 milyon euro önerilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.