Gomis'ten dönüş sinyali!

Geçen sezon attığı gollerin yanı sıra sempatik tavırları ve saha içindeki yüksek mücadelesi nedeniyle taraftarın sevgilisi olan Bafetimbi Gomis sezon öncesinde menajerlerinin yarattığı maaş polemiği sonrasında yönetimin bir hayli başını ağrıtmıştı. Son olarak Süper Kupa'da da etkisiz bir görüntü çizen Fransız golcünün umursamaz tavırları taraftarların tepkisine neden olmuştu.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da transfer dönemi boyunca zam talebiyle yönetimin başını ağrıtan Bafetimbi Gomis geri adım attı ve Süper Kupa finali sonrasında doruğa çıkan kriz şimdilik etkisini yitirdi. Önce zam sonra da sözleşmesinin bir yıl uzatılmasını isteyen Gomis'e yönetim "Hayır'' demişti. Taleplerine olumlu yanıt alamayan 33 yaşındaki futbolcu hem psikolojik hem de fizyolojik olarak kötü bir hazırlık dönemi geçirdi.

TFF Süper Kupa'da kaçırdığı penaltıyla Akhisar'ın kazanmasına neden olan Fransız forvet menajeri ile yaptığı görüşmede sarı-kırmızılı takımda kalmaya karar verdi. Yönetimin ise golcü futbolcu için gelecek yüksek tekliflere kapısı açık.. Gomis ve Galatasaray yönetiminin arasındaki soğuk rüzgârlar transferin son gününe kadar sürecek gibi görünüyor. Tüm bu yaşananların ardından Akhisar maçında kaçırdığı penaltı sonrasında taraftarlardan özür dileyen Gomis, dün Instagram'da yaptığı "Aslanlar ölmez, sadece bazen durup dinlenirler" paylaşımıyla eleştirilere yanıt verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.