''İletişimimiz oldukça güzel.''

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın oyuncularından Zach Auguste, Jaka Klobucar, Tai Webster, Can Korkmaz, Erolcan Çinko ve Caner Erdeniz takımımızın Bolu kampında açıklamalarda bulundu. Oyuncularımızın açıklamaları şöyle..

Zach Auguste: “Şu ana kadar kamp bizim için oldukça faydalı geçiyor. Birbirimizi tanıma şansı buluyoruz. Tabii daha yeni bir ekibiz ama herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Her gün daha iyiye gittiğimizi hissedebiliyoruz. Takım kimyası olarak da oldukça iyi durumdayız. Buradaki herkes çok arkadaş canlısı. İletişimimiz oldukça güzel.”

Jaka Klobucar: “Bu dönem belki de sezonun en önemli dönemi. Ne kadar iyi çalışırsanız o kadar çok meyvesini toplarsınız. Herkesin yüzde yüzünü vermesi çok önemli. Herkes de bunu amaçlıyor. Dolayısıyla bu da herkesin işini kolaylaştırıyor. Adaptasyon periyodunu kısalttığımızı söyleyebilirim. Bu da kampın ne kadar yararlı geçtiğinin göstergesi.”

Tai Webster: “Burada herkes birbirinin işini kolaylaştırmaya çalışıyor. Yeni bir ekip olduğumuz için yapmamız gereken daha çok şey var ama adım adım ilerliyoruz. Kamp yaptığımız yer ve çevremiz oldukça güzel. Herkes birbiriyle olabilecek en iyi şekilde iletişim kurmaya çalışıyor. Burayı ve kulübü daha yakından tanıyan oyuncular bize adaptasyon sürecini kolayca atlatmamız için yardımcı oluyor. Bunlar çok önemli.

Can Korkmaz: “Açıkçası buraya ilk geldiğim gün kadar heyecanlıyım. Büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Yeni ve genç bir grubuz. Geçen sezonlara nazaran daha genç bir oyuncu grubumuz var. Sezon başında bunun verdiği bir tecrübesizlik olacaktır ama umarım bu gençlik ve enerjiyle iyi bir sezon geçireceğiz.

Erolcan Çinko: “Bizim için yararlı bir kamp dönemi geçiriyoruz. Kampların en önemli noktası oyuncuların birbirini tanıması, sisteme adapte olması ve kondisyon konusunda gelişim gösterilmesi. Bu açılardan her gün daha iyiye gidiyoruz.”

Caner Erdeniz: “Şu an herkes birbirine çok uyumlu. Bu kampın amacı da zaten bu. Milli takımda üç oyuncumuz var. Onların da dönmesiyle bu adaptasyon süreci daha da kısalacaktır.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.