Modeste'nin maliyeti belli oldu!

Bafetimbi Gomis'in ayrılığın ardından forvet transferi için çalışmalarına hız veren Galatasaray, bonservisi elinde bulunan Anthony Modeste ile görüştü. Fransız golcü Galatsaray'dan 3 yıl için imza parasıyla birlikte yıllık 5 milyon Euro istedi. 

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken gündemdeki golcülerden biri olan Anthony Modeste'nin yıllık ücret talebi de belli oldu. Bafetimbi Gomis'in ayrılığı sonrasında forvete takviye yapmak isteyen ve Modeste ile görüşen Galatasaray'dan Fransız oyuncunun istediği şartlar ortaya çıktı.

FIFA'ya başvurarak bonservisi elinde şekilde gelecek olan Modeste imza parası ve 3 yıllık kontrat talep etti. Modeste'nin 3 yılda ödenmesini talep ettiği imza parası ile birlikte yıllık 5 milyon euro istediği ortaya çıktı. 30 yaşındaki golcünün yıllık 5 milyon euroya gelen maliyeti ise Galatasaray kulübü tarafından fazla yüksek bulundu.

Bonservisi elinde olan Modeste için Borussia Dortmund Kulübünün de devrede olduğu belirtildi.

30 yaşındaki golcü oyuncu Anthony Modeste geçtiğimiz sezonu TJ Quanjian takımında geçirdi. 1,87 boyunda olan Fransız doğumlu golcü oyuncu 21 karşılaşmada 1,736 dakika süre aldu ve 9 asist 6 gollük katkı sağladı. Anthony Modeste'nin bonservisi elinde bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.