Monika Grigalauskyte resmen Galatasaray'da!

2018-2019 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray kadın basketbol takımımız, geçtiğimiz sezonu Energa Torun takımında geçiren Litvanyalı uzun forvet Monika Grigalauskyte ile sözleşme imzaladı. 

17 Şubat 1992'de Plunges'te dünyaya gelen Monika, Litvanya'nın U-16 milli takımında gösterdiği 12.6 sayı ve 13.2 ribaund ortalamaları yakalayarak dikkat çekti. Ülkesinin genç yaş kategorilerinde forma giyen oyuncu, A takımdaki ilk büyük deneyimini 2013'te Eurobasket ile yaşadı. 2014-2015 sezonunda Litvanya ekibi Fortuna forması giydiği sezonda Eurocup'ta 14,8 sayı, 9 ribaund ve 2,3 asist ile oynamasına rağmen takımının grubu 0 galibiyetle tamamlamasına engel olamayan Litvanyalı uzun, daha sonra Uni Gyor ve Basket Gydnia formaları da giydi. 

FCN Blog ailesi olarak Monika Grigalauskyte'ya hoşgeldin diyor ve Galatasaray forması altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.