Nigel Hayes Galatasaray’a çok yakın

Geçtiğimiz gün Tai Webster, Zach Auguste ve Jaka Klobucar'ı kadrosuna katan Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Cimbom, 23 yaşındaki oyuncu Nigel Hayes'ın transferinde büyük aşama kaydetti. 

Eurohoops'un haberine göre; Yeni sezon öncesinde takımın başına Ertuğrul Erdoğan’ı getirdikten sonra önce Can Korkmaz, Emir Gökalp ve Ayberk Olmaz’ın transferlerini açıklayan, dün de Zach Auguste, Tai Webster ve Jaka Klobucar ile birer yıllık sözleşme imzalandığını açıklayan Galatasaray, çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Sarı kırmızılılar Nigel Hayes transferinde önemli bir aşama kaydedilmiş durumda. Galatasaray, geçtiğimiz sezonu NBA’de üç farklı takımda geçiren ve G-League’de kendisini gösteren 23 yaşındaki Nigel Hayes ile anlaşmaya çok yakın.

Galatasaray kanat oyuncusu transferinde de NBA’den hamle yapmak istiyor. Sarı Kırmızılı ekip kolej kariyerini Kentucky’de geçirdikten sonra NBA’de Charlotte Hornets ve Dallas Mavericks formaları giyen Aaron Harrison ile temasta. Cimbom Harrison’u kadrosuna katmak istese de oyuncuyla henüz bir anlaşma sağlanmış durumda değil. 23 yaşındaki oyuncunun cevabı bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.