Onyekuru: "Mükemmel bir taraftar topluluğu vardı"

Göztepe karşısında Galatasaray formasıyla ilk resmi golünü atan ve takımımıza galibiyeti getiren Henry Onyekuru, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Bugün mükemmel bir taraftar desteğini olduğunu söyleyen ve teşekkür eden Onyekuru, zamanla daha iyi noktaya geleceğini söyledi.

"MÜKEMMEL BİR TARAFTAR TOPLULUĞU VARDI"
“Bugün tribünde mükemmel bir taraftar topluluğu vardı. Bizi devamlı ittiler, devamlı bizi desteklediler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Takımlarına büyük destekte bulundular. Skor 0-0’ken de gösterdikleri destek çok önemliydi.”

"ŞU AN YÜZDE YÜZ DEĞİLİM"
“Bugün gösterdiğim başarı mutlaka tek başına elde edilmiş bir başarı değil. Takım arkadaşlarımın desteğiyle başarılan bir şey. Şu anda performansım yüzde yüz dersem doğru olmaz. Her antrenmanda, her maçta mutlaka üstüne koyacağım. Takımda çok tecrübeli arkadaşlarım ve çok iyi bir hocam var. Mutlaka daha iyi yerlere geleceğimi düşünüyorum.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.