Orta saha için Douglas Luiz fırsatı!

Galatasaray, Denayer için girişimlerini sürdürürken, Manchester City'den Douglas Luiz için de şartları öğrenmek istedi. Galatasaray, İngiltere'de çalışma izni alamayan genç oyuncuyu kiralamak istiyor...

Fanatik'te yer alan habere göre; Manchester City ile Jason Denayer konusunda görüşmelerini sürdüren Galatasaray, bir isim için daha nabız yokluyor. Sarı-Kırmızılılar, İngiliz devinin 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Douglas Luiz'in şartlarını sordu.

Menajer Pep Guardiola'nın prenslerinden biri olan ve hazırlık döneminde yakından ilgilendiği 20 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu, Manchester City'nin tüm çabalarına rağmen İngiltere'de çalışma izni alamamıştı. Bu durumun ardından Manchester City, genç oyuncunun forma şansı bulabilmesi için kiralanmasına karar verdi.

City'nin kiralayacağı Luiz için nabız yoklayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı için transferdeki diğer takımlara göre ön plana çıkıyor. Douglas Luiz, orta sahanın merkezinde çift yönlü olarak oynayabiliyor.

Manchester City, 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu 2017 yılında 12 milyon euroya Vasco da Gama'dan transfer etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.