ÖZEL HABER | Modeste’nin menajeri geliyor!

Süper Lig’de geçen sezon rekor kırarak şampiyonlukta başrol oynayan Bafetimbi Gomis’i geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan Ligi’nde mücadele eden Al-Hilal kulübüne satan Galatasaray’da gündemin bir numaralı maddesi kuşkusuz forvet transferi.. Teknik direktör Fatih Terim’in listesinde üst sıralarda yer alan Anthony Modeste sahip olduğu bazı durumlar nedeniyle ise transferde favori konumunda! Fransız basınında her ne kadar Modeste hakkında bu gece İstanbul’a geleceği yönünde bazı iddialar çıksa da aslında İstanbul’a gelecek kişi Modeste değil.. Bafetimbi Gomis’in de menajerliğini yapan Patrick Mendy yarın transferin ekonomik şartlarını görüşmek ve transferi sonuca bağlamak için İstanbul’a gelecek. 

Köln kulübünde gösterdiği etkili performans sonrasında 30 milyon Euro bonservisle Çin kulübü Tianjin Quanjian‘a transfer olmuştu. Fransız forvet son dönemde kulübüyle yaşadığı ekonomik problemler sonrasında FIFA’ya serbest kalmak için başvurmuş ve Çin kulübünden de ayrılmıştı. Geçmişte tıpkı Didier Drogba transferinde olduğu gibi oyuncunun geçici lisansı elde etmesi akabinde bedelsiz olarak yeni kulübüyle sözleşme imzalaması mümkün.. Galatasaray yönetimi bir süredir temaslarda bulunduğu Fransız forvete toplamda 3 yıllık sözleşme teklif etmiş ve yıllık 3 milyon Euro gibi bir rakam önermişti. Galatasaray yönetimi oyuncunun ekonomik şartlarını görüşmek ve transferi sonlandırmak için Fransız yıldızın menajeri Patrick Mendy’i yarın sabah için İstanbul’a davet etti. Modeste’nin bonservis bedelinin olmaması nedeniyle 3 milyon Euro civarında imza parası talep ettiği ancak bu rakamın yapılacak görüşmeler sonrasında daha makul seviyeye çekilmesi bekleniyor. 

Galatasaray yönetiminin özellikle UEFA illa yapılan FFP anlaşması gereğince transfer döneminde pozitif hanede kalması gerekiyor. Anthony Modeste’nin bonservis bedelinin olmaması bu transferi daha cazip kılıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.