Abdurrahim Albayrak: İyi bir avantaj oldu.

Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Lokomotiv Moskova galibiyetinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Forvet transferi konusunda taraftardan özür dileyen Albayrak, Fatih Terim ile hayallerin aynı olduğunu da belirtti. Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde..

İYİ BİR AVANTAJ OLDU
İyi bir maç oldu. Çok iyi hazırlandık. Allah'ıma şükürler olsun Lokomotiv Moskova'yı kendi evimizde, muhteşem taraftarımızın önünde 3-0 yendik. İyi bir başlangıç yaptık. Rakiplerimiz de berabere kaldı. Biz ilk maçımızda 3 puan aldık. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. İyi bir avantaj oldu.

OCAK AYINDA MUHAKKAK BİR SANTRAFOR TRANSFERİ YAPACAĞIZ
Taraftar her zaman haklıdır. '1 değil 2 transfer yapacağız' dediğim için taraftarımızın hepsinden özür diliyorum. O günkü şartlarda kesinlikle öyleydi. Sonradan baktığımızda evdeki hesap çarşıya uymadı. Alacağımız futbolcu, ileride bizi 25 milyon avro gibi bir ceza ile karşı karşıya bırakabilirdi. Galatasaray olarak o riske girip transferi yapamazdık. Hepimizin beklentisi yüzde 100 transferdi ama olmadı. Ocak ayında muhakkak bir santrafor transferi yapacağız.

FATİH TERİM İLE HAYALLERİMİZ AYNIDIR
Şampiyonlar Ligi şarkısını, atmosferini özlemiştik. En önemlisi de 3 puanla başlamayı özlemiştik. İyi bir başlangıç oldu. İnşallah böyle devam eder. Gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Bu galibiyet ülkemize, taraftarlarımıza armağan olsun.

Hoca ile hayallerimiz aynıdır, hiç değişmez. Hayallerimiz hep büyüktür. Hoca ile çok önemli işler yapacağız. Türk futbolu, Türkiye, Galatasaray için güzel şeyler yapacağız. Buna emin olabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.