Cuma maçları Galatasaray onaylı!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçtiğimiz günlerde Süper Lig'in ilk yarısına dair açıkladığı program detayında üstüste 5 iç saha maçını Cuma günü oynayacak olması taraftarların tepkisini çekmişti. Ancak federasyonun açıkladığı program için kulüplerden onay aldığı ortaya çıktı!

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçtiğimiz günlerde açıkladığı ilk yarının tüm programına göre, Galatasaray'ın iç sahadaki üst üste 5 lig maçını Cuma gününe koyması taraftarların tepkisini çekmişti. Ancak bu konunun arka planında yaşananlar pek tepki gösterilecek türden değil.. Federasyonun planlama için kulüplerden onay alma girişiminde bulunduğu ve bu durumun Galatasaray yönetiminin, teknik heyetin bilgisi dahilinde buna onay verdiği öğrenildi. Galatasaray bu sayede Şampiyonlar Ligi maçlarına daha fazla dinlenerek çıkmış olacak. 

GALATASARAY'IN İLK 5 İÇ SAHA MAÇI
14 Eylül Cuma - Kasımpaşa
28 Eylül Cuma - Erzurumspor
19 Ekim Cuma - Bursaspor
2 Kasım Cuma - Fenerbahçe
23 Kasım Cuma - Konyaspor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.