Eren Derdiyok'a tam destek

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis gitti ancak yerine başka biri gelmedi. Eldeki tek gerçek forvet konumundaki Eren Derdiyok, daha da kıymete bindi. Tecrübeli forvet eleştiriler alsa da, Fatih Terim ve Galatasaray yönetimi, gelecek maçlar adına ona tam destek verdi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın yaz transfer döneminde önce Bafetimbi Gomis’i satması ve ardından yerine yeni bir ismi almaması, golcü hattında eldeki tek gerçek forvet olarak Eren Derdiyok’un kalmasına neden oldu. Çoğunluk Eren’in bu bölge için yeterli olmadığına vurgu yaparken, başta teknik direktör Fatih Terim olmak üzere yönetim, tecrübeli oyuncuyu el üstünde tutmaya çalışıyor. Ara transfer dönemine kadar forvet hattının 1 numarası olacak 29 yaşındaki oyuncu ile Terim ve ekibinin yakından ilgilendiği öğrenildi.

Maksimum verim alınacak
Özellikle milli arada deneyimli golcüden gelecek maçlarda maksimum verim almak adına özel idman programları uygulanacağı bildirildi. Trabzonspor karşısında etkisiz bir performans ortaya koyan Eren, bu sezon başlangıcına baktığımızda şu ana kadar gayet iyi bir oyun ortaya koydu. Tecrübeli forvet 5 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandırırken, bunların ikisine Süper Lig’de atmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.