Fatih Terim 11'inde değişikliğe gidiyor!

Trabzonspor deplasmanında ağır bir yenilgi alan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Kasımpaşa maçında farklı bir ilk 11 ile sahaya çıkmanın planını yapıyor. Tecrübeli teknik adam Badou Ndiaye'yi ilk 11'e monte etmenin yanı sıra Donk'u da savunma hattında kullanmayı düşünüyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Galatasaray çalışmalarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda tek hedef, Kasımpaşa maçı ile birlikte yeni bir galibiyet serisi başlatmak. Transferin son günlerinde takıma katılan Badou Ndiaye ve sakatlığını tamamen atlatan Garry Rodrigues'in milli arada tamamen hazır hale gelerek Kasımpaşa karşılaşmasına ilk 11'de başlaması bekleniyor.  

Teknik direktör Fatih Terim'in, hem lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde orta saha üçlüsünü Fernando-Ndiaye ve Emre Akbaba'dan oluşturmayı düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, Ryan Donk'u ise defans hattında kullanmayı planlıyor. Trabzonspor mücadelesinde özellikle savunmada yapılan hataların ardından bu mevkide değişikliğe gitmeyi planlayan Terim, Hollandalı futbolcuyu stoper pozisyonunda değerlendirerek hataların önüne geçmeye çalışacak. Tecrübeli teknik adam, Ryan Donk'u ise defans hattında kullanmayı planlıyor. Trabzonspor mücadelesinde özellikle savunmada yapılan hataların ardından bu mevkide değişikliğe gitmeyi planlayan Terim, Hollandalı futbolcuyu stoper pozisyonunda değerlendirerek hataların önüne geçmeye çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.