Fatih Terim: Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ni çok özlemiş.

Teknik direktörümüz İmparator Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Lokomotiv Moskova maçı öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ni çok özlediğini belirten İmparator Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde... 

GALATASARAY, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN AVRUPALI TÜRK TEMSİLCİSİ
Galatasaray, camia olarak Şampiyonlar Ligi'nde olmayı çok özlemiş. Biz de özledik. Sondan bugüne 4-5 sene geçmiş, Galatasaray burada olmaya alışkın ve buralarda oynamayı seven bir kulüp. Şampiyonlar Ligi marşını neyle, kanunla çalan bir ülkeyiz. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin Avrupalı Türk temsilcisi. Atmosfer çok güzel görünüyor, inşallah bu atmosfere uygun bir başlangıç yaparız. 6 maç oynayacağımıza göre, ilk maçların daima telafisi vardır. Oyuncularıma da korkmamalarını, oynamalarını söyledim. Burada kazanmanın keyfi çok daha başka oluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.