Fatih Terim kadroda değişikliğe gidiyor!

Süper Lig'in beşinci haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak Galatasaray, lige verilen milli arada çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Milli takımda olan oyunculardan yoksun bir şekilde çalışmalarına devam eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Kasımpaşa maçında kadroda değişikliğe gitmesi bekleniyor. 

beIN Sports'un haberine göre; teknik direktör Fatih Terim'in Trabzonspor mücadelesinde yapılan hatalar konusunda oyuncularını sık sık uyardığı ve aynı hataların tekrarlanmamasını istediği öğrenildi. Karadeniz ekibi karşısında gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düşen Belhanda'nın yerine orta alanda Badou Ndiaye'ye, defans hattında da Ryan Donk'a forma şansı vermesi beklenen Terim'in, kanatlarda ise Onyekuru ve Garry Rodrigues'i görevlendirmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Öte yandan, Kasımpaşa karşılaşmasına kadroda yapacağı değişikliklerle başlayacak sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in, oyuncularına rakip kaleyi daha çok yoklamalarını söylediği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.