Feghouli'ye teknik heyetin mesajı net: Daha çok çalış!

Takıma giremeyen, bu süreçte de sosyal medyada Galatasaray’a dair olan paylaşımlarını silip yeniden yüklemesiyle dikkat çeken Sofiane Feghouli, performansı yetersiz olduğu için teknik direktör Fatih Terim tarafından oynatılmıyor. Sezon başında bazı kulüplerin teklif getirdiği Feghouli için Galatasaray yönetimi yeni arayışlar ve teklifler içerisinde..

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da işler iyi giderken, kadroya giremeyen yıldız oyuncu Sofiane Feghouli’nin durumu merak konusu oldu. Lokomotiv Moskova karşılaşmasında 18 kişilik kadroya dahi giremeyen Cezayirli yıldız oyuncunun çarşamba gecesi sosyal medya hesaplarında, Galatasaray ile ilgili bilgilerini silmesi ve sonra yeniden yüklemesi gündem oldu. Feghouli, sosyal medya hesaplarında yaptığı hareket için yetkililere “Yanlışlıkla oldu” açıklamasını yaptı.

Sofiane Feghouli’nin bu hareketi, transfer sezonunun açık olduğu "Birleşik Arap Emirlikleri’ne mi gidiyor?" sorularını beraberinde getirirken, tecrübeli oyuncu ile ilgili son durumu şöyle özetlemek mümkün..

MESAJ ÇOK NET: DAHA FAZLASINI YAP
Teknik direktör Fatih Terim “İsme göre değil performansa göre forma dağıtımı” yapma prensibini Feghouli tercihinde açıkça gösterdi. Tecrübeli hoca, takımın en çok kazanan isimlerinden birisi olan Feghouli'ye ligde geride kalan 5 haftada yalnızca 16 dakika şans verdi ve son olarak Şampiyonlar Ligi'nde grubun ilk maçı olan Lokomotiv Moskova karşılaşmasında da kadroya almadı. Bu şekilde de, “Bu performansınla oynayamazsın. Şans bulmak için daha fazlasını yapmalısın” mesajını açıkça verdi. Terim, kanatlarda görev alan Rodrigues, Sinan, Onyekuru, Emre ve hatta Yunus daha formda olduğu için onları tercih ederken, Feghouli’den de daha fazlasını istiyor.

YENİ TEKLİF YOK
Galatasaray'da yeni soru Feghouli’nin geleceği... Sarı kırmızılılar, yıllık 3.9 milyon Euro’luk maliyeti ve performansı nedeniyle tekliflere sıcak bakıyor. Feghouli ile BAE ve Arabistan kulüpleri ilgilendi ancak futbolcu hepsini reddetti ve şu anda da somut bir teklif yok. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.