Fernando Muslera: İlk hedef gruptan çıkmak

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Lokomotiv Moskova maçı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'e sevgi ve saygısının sonsuz olduğunu belirten Muslera, ilk hedefin gruptan çıkmak olduğunu da belirtti. Fernando Muslera'nın açıklamaları şu şekilde..

İLK HEDEF GRUPTAN ÇIKMAK
Kendisi şu an yanımda diye söylemiyorum ancak benim hocama olan sevgim, saygım sonsuz. Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk iki tecrübemle sonraki tecrübelerim arasındaki fark kesinlikle hocamız. Hocamızın verdiği inanç bize başarıyı getiriyor. Tekrardan, evimiz olan Şampiyonlar Ligi’ne döndüğümüz için mutluyuz. Hocamız ve ekibiyle beraber çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk hedef gruptan çıkmak. Gruptan çıktıktan sonra maç, maç oturulur konuşulur. En iyi şekilde hazırlanıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.