Galatasaray, Aaron Harrison’ı kadrosuna katıyor!

Bu sezon yeni bir yapılanmaya giden ve başantrenör Ertuğrul Erdoğan yönetiminde yeni sezona hazırlanan Galatasaray, kadrosuna bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılılar kısa rotasyonunu güçlendirmek için Aaron Harrison’ı istiyor.

Euroohops'un haberine göre; Galatasaray, son olarak Dallas Mavericks forması giyen Aaron Harrison’ı kadrosuna katıyor.

Aaron Harrison, yaz aylarında Galatasaray‘ın gündemine gelmiş olsa da 23 yaşındaki oyuncunun transferinden vazgeçilmişti. Başantrenör Ertuğrul Erdoğan’ın Harrison’ı ısrarla istemesinin ardından sarı-kırmızılı ekip 1.98 boyundaki oyuncunun transferini gerçekleştirmeye karar verdi.

2015 NBA Draftı’na giren ancak seçilmeyi başaramayan Aaron Harrison, kariyerine Charlotte Hornets formasıyla başladı. Daha sonrasında birçok G-League ekibinde boy gösteren Harrison, geçtiğimiz sezonu Dallas Mavericks formasıyla tamamladı.

Dallas Mavericks ile 9 maça çıkan Harrison, 6.7 sayı, 2.7 ribaund ve 1.2 asist ortalamaları ile mücadele etti. G-League’de ise 41 maçta forma giyen Harrison, 18.7 sayı, 4.3 ribaund ve 1.6 ortalamaları tutturdu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.