Galatasaray'da Jario Riedewald sürprizi!

Son iki deplasman maçında tam 7 gol yiyen Galatasaray, ocak ayı için stopere ağırlık verdi. Sarı kırmızılıların listesinde ilk sırada Cahill yer alırken, sürpriz bir isim de gündeme geldi: Crystal Palace forması giyen Jairo Riedewald...

Akşam gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da, Trabzonspor ve Akhisar maçlarında yenen 7 golden sonra stoper transferi mecburi hale geldi. 1 numaralı aday Chelsea’den ayrılmaya karar veren Cahill. Maliyet hesabı da yapmak zorunda olan yönetimin önüne sürpriz bir isim daha geldi.

Crystal Palace’da fazla şans bulamayan Jairo Riedewald... Terim’in istediği gibi sol stoper olan Hollandalı oyuncu için kiralık veya duruma göre satın alma teklifi yapılacak. 22 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 2022’ye kadar mukavelesi bulunuyor.

1.82 boyundaki stoperin aynı zamanda sol bek ve ön liberoda görev yapabilmesi, bu transferdeki cezbedici özelliklerden bazıları. Crystal Palace’ın Hollandalı’yı uygun bir bedelle kiralaması bekleniyor.

Ocak ayında Cahill’de mutlu sona ulaşılamazsa ibre ona dönecek. Donk’un da vatandaşı için devreye gireceği ve ikna edebileceği konuşuluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.