Galatasaray'da tüm gözler 29 Eylül'e çevrildi...

Galatasaray'da 29 Eylül'de düzenlenecek olağanüstü genel kurul çok büyük önem taşıyor. Başkan Mustafa Cengiz, "Genel kuruldan bazı yetkiler isteyeceğiz. Güvenoyu verilmezse burada durmam." demişti. Genel kurulun 29 Eylül'de nasıl bir tavır sergileyeceği büyük bir merak konusu olmaya başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray'da gözler 29 Eylül'de düzenlenecek olağanüstü genel kurula çevrildi. Mustafa Cengiz yönetimi, bütçe revizyonu, finansal işlemler, çoğunluk hissesi korunmak kaydıyla şirket hisseleri üzerinde tasarrufta bulunma, gayrimenkul işlemleri, Kemerburgaz'da yapılacak yeni tesislerle ilgili işlemler ve yeni spor salonu inşası konularında genel kuruldan yetki talep edecek.

Konuyla ilgili TRT'ye dikkat çeken açıklamalarda bulunan Cengiz, "Genel kuruldan bazı yetkiler isteyeceğiz. Tasarruf, finansal işlemler, bütçe revizyonu gibi konular... Her şey kulübün geleceğiyle ilgili... Ben buraya kazık çakmaya gelmedim. Bana güvenoyu verilmezse burada durmam" diye konuştu. Daha önce Ünal Aysal yetki talebine karşılık bulamayınca görevden ayrılmıştı.

TARAFTAR HAKLI
Özellikle forvet transferi yapılamaması nedeniyle eleştirilerin odağında yer alan Başkan Mustafa Cengiz, sorumluluğu üzerine aldı. TRT Spor'a özel açıklamalarda bulunan Cengiz, "Forvet transferinde hata yapmış olabiliriz. Tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. Taraftar beni eleştirmekte haklı" ifadesini kullandı.

PRESTİJ KAYBETTİ
Cengiz kongreye gitmeye hazırlanırken forvet alınamaması, üstüne gelen 4-0'lık Trabzonspor mağlubiyeti nedeniyle yönetime karşı büyük bir cephe oluşmuş durumda...

Bu nedenle oldukça kritik bir kongre beklenirken üyelerin yeni yetkiler vermeme eğiliminde olduğu yönünde bilgiler geliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.