Galatasaray'ın kritik 14 günü!

Devler Ligi'ne kayıpsız başlayan Galatasaray'ı, önümüzdeki 2 haftalık süreçte çok yoğun bir tempo bekliyor. Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 14 günde tam 4 maça çıkacak.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde çok yoğun bir maç temposuna hazırlanıyor.

Sarı-Kırmızılılar, Devler Ligi'ne Lokomotiv Moskova galibiyetiyle başlarken, Süper Lig'e pazar günü Akhisar deplasmanıyla dönüş yapacak. Bir sonraki cuma günü sahasında Erzurum'u konuk edecek olan Galatasaray, bu maçı takip eden çarşamba günü de Porto ile dış sahada kozlarını paylaşacak.

Aslan'ın Türkiye'ye dönüşteki rakibi de cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor olacak. Teknik direktör Fatih Terim, bu yoğun tempoda tüm oyuncularını kullanmayı düşünüyor.

Özellikle içerideki Erzurum maçında şans bulamayan birçok oyuncunun ilk 11'de sahaya çıkmasının planlandığı öğrenildi.

GALATASARAY'IN 14 GÜNÜ
23 EYLÜL: Akhisarspor (D) 
28 EYLÜL: BB Erzurum 
3 EKİM: Porto (D)
6 EKİM: Antalyaspor (D)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.