Garry Rodrigues maaşını çıkardı!

Geçtiğimiz günlerde maaşında iyileştirilmeye gidilen Rodrigues, attığı gol ve gelen galibiyetle bir yıllık maaşını da çıkarmış oldu.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz günlerde Garry Rodrigues'in yıllık 1.350 milyon Euro olan maaşını 1.9 milyon Euro olarak revize etmişti. Aslan, Lokomotiv Moskova'yı mağlup ederek ciddi bir geliri de kasasına koydu. 

BİR YILLIK MAAŞINI ÇIKARDI!
Devler Ligi'nde gruplara katılarak 15.25 milyon Euro alan sarı-kırmızılılar, dün akşamki galibiyetle 2.7 milyon Euro daha kazandı. Bu rakam maçın yıldızı olan ve ilk golü kaydederek galibiyetin fitilini ateşleyen Garry Rodrigues'in yıllık maaşından 800 bin Euro daha fazla! Cimbom, gruptan çıkmayı başarırsa 9.5 milyon Euro daha alacak.

DURDURULAMIYOR!
Galatasaray'ı Lokomotiv Moskova karşısında öne geçiren golü atan Garry Rodrigues, sezona fırtına gibi başladı. Süper Lig'de son maçta Kasımpaşa filelerini iki kere havalandıran Rodrigues, Şampiyonlar Ligi'nde de ilk maçında golle buluştu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde attığı son golü, 2015-16 sezonunda Astana karşısında Selçuk İnan kaydetmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.