Hazırlık maçında İstanbulspor'u mağlup ettik!

Galatasaray, milli takım arasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Sol ayağında ödem bulunduğu için Maicon'un oynamadığı maçta Cimbom, rakibini Muğdat Çelik'in attığı gollerle 2-1 mağlup etti. İstanbulspor'un golünü ise Şiyar Kepir kaydetti. 

Galatasaray, İstanbulspor karşısına  İsmail Çip, Mariano, Ozan Kabak, Ryan Donk, Yuto Nagatomo, Fernando Reges, Selçuk İnan, Badou Ndiaye, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş ve Muğdat Çelik ilk onbiriyle çıktı. Rakibi karşısında Muğdat Çelik'in 11. ve 34. dakikada attığı gollerle 2-0 öne geçen Cimbom, 64. dakikada Şiyar Kepir'in golüne engel olamadı. Birçok genç oyuncunun forma giydiği karşılaşmayı Galatasaray, 2-1 kazanmayı başardı.

İstanbulspor maçında Galatasaray'da Ozan Kabak'ın yanı sıra Batuhan Şen, Mikail Okyar, Celil Yüksel, Metehan Mertöz ve  Serkan Sefil gibi genç oyuncular da forma şansı buldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.