ÖZEL | Caner Erdeniz: Galatasaray'da oynayacağım için gururluyum

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın düzenlediği medya gününde Caner Erdeniz, sitemize özel açıklamalarda bulundu. Takımdaki arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu belirten Caner, Galatasaray'da oynayacağı için gururlu olduğunu da belirtti. Caner Erdeniz'in açıklamaları şu şekilde... 

Eskişehir Basket'te geçirdiğin başarılı sezonun ardından Galatasaray'a geldin. Galatasaray'dan teklif geldiğinde neler hissettin ve Galatasaray'daki hedeflerin neler?
Galatasaray'dan teklif geldiğinde heyecanlandım. Böyle büyük bir kulüpte oynayacağım için gururluyum. Çok büyük bir camia. Daha önce Beşiktaş'ta da oynadım, buralarda oynamak çok farklı. Bunun heyecanını yaşıyorum.

Ertuğrul Erdoğan ile bu sezon takımda alacağın rol hakkında konuştunuz mu?
Tabii ki konuştuk. Şu anda takımdaki en tecrübeli oyunculardan biriyim. Takımın geneli genç oyuncularla kurulu. Ertuğrul Hoca ile sık sık konuşuyoruz, takıma bu ölçüde yardımcı olmaya çalışıyorum. Saha içinde benden istedikleri belli; savunma sertliğini arttırmamı ve takıma enerji vermemi istiyor. Şu ana kadar her şey iyi gidiyor.

Geçtiğimiz günlerde Nigel Hayes ile keyifli bir videon vardı. Bu bağlamda da takımdaki uyumu sormak istiyorum, yepyeni bir takımız malum. Takımdaki uyum ne durumda?
Evet baya yeni bir takımız. Geçen seneden sadece Ege Arar ve Göksenin Köksal birlikte oynadı. Onun dışında Erol Can Çinko, Ayberk Olmaz ve ben geçmişte birlikte oynamıştık ama yabancılar ve yerli oyuncuların çoğu ilk defa birlikte oynuyor. Alışma sürecini bence çok iyi geçirdik. Takımın genç olmasının da avantajı vardı bunda. Çok uyumlu, iyi ve karakterli yabancı oyunculara sahibiz. 

İzlediğiniz videoda da Nigel önemli bir karakter. Türkiye'ye geldiğinden itibaren benim oda arkadaşım ve odada sadece Türkçe çalışıyor, baya da uğraş veriyor. Onun Türkçe konuşması da komik görüntüler yaratıyor. Şu anda dediğim gibi arkadaşlık çok üst düzeyde takımda. İnşallah iyi yerlere geleceğiz.

Salı günü Andorra maçıyla Eurocup'ta sezonu açıyoruz. Bu maç öncesi taraftara vereceğin bir mesaj var mı?
Salı günü herkesi salona bekliyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var bu sene. Çok enerjik, genç ve mücadeleci bir takımız. Onların da desteğiyle iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum bu sene. Salı günü bizi yalnız bırakmasınlar, herkesi salona bekliyoruz. 

                                                                          ***
                                                   FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
                                        KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Röportaj: Can Bedel
Düzenleme: Can Bedel                                          

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.