STSL | Kaybetmeyi bile haketmedik.

Spor Toto Süper Lig'e 3'de 3 ile başlayan Galatasaray, ligin dördüncü haftasında Trabzonspor'a konuk oldu. Cimbom, 10 kişi kaldığı karşılaşmada Onazi, Nwakaeme (2) ve Ekuban'ın attığı gollere engel olamayınca sahadan 4-0 mağlup oldu ve ilk yenilgisini aldı. 

Galatasaray karşılaşmaya  Muslera, Mariano, Ahmet, Maicon, Nagatomo, Fernando, Belhanda, Onyekuru, Emre, Sinan, Eren Derdiyok ilk onbiriyle başladı. Maça kötü başlayan Galatasaray, 3. dakikada Onazi'nin golüne engel olamadı ve 1-0 geriye düştü. Maçın 14. dakikada son çizgiye inen Sinan Gümüş'ün çevirdiği top Onur Kıvrak'tan döndü. Havalanan topa Belhanda'nın rövaştası dışarı çıktı. 21. dakikada Rodallega'nın ceza sahası dışından vuruşu Muslera'da kaldı. 25. dakikada Trabzonspor, Nwakaeme ile farkı 2'ye yükseltti. Ceza sahasında topla buluşan Nwakaeme'nin vuruşu savunmaya çarptı ve Muslera'yı kontrpiyede bırakıp, ağlarla buluştu. 30. dakikada Younes Belhanda kırmızı kart gördü ve Galatasaray 10 kişi kaldı. 42. dakikada Maicon sarı kart gördü. 45+2. dakikada Nwakaeme tabiri caizse ceza sahasında yürüyerek 3 adamı geçti ve topu ağlara gönderip skoru 3-0 yaptı. İlk yarıda başka gol olmadı ve Trabzonspor soyunma odasına 3-0 önde girdi.

Galatasaray ikinci yarıya Sinan Gümüş-Ndiaye değişikliği ile başladı. 50. dakikada Emre Akbaba'nın ortasında savunmadan seken topa Ndiaye'nin vuruşu etkisiz kaldı. 52. hızlı gelişen atakta Rodallega'nın vuruşu Muslera'da kaldı. Bitse de gitsek havasında geçen maçta 80. dakikada Emre Akbaba ve Onyekuru oyundan çıktı, Feghouli ve Rodrigues oyuna girdi. 90+2. dakikada Ekuban skoru belirleyen golü attı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray, berbat bir performans sergilediği Trabzon deplasmanından 4-0'lık yenilgi ile döndü. Lige 3'de 3 ile başlayan Cimbom, bu sonuçla ilk yenilgisini aldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.