Yönetim yıldızları erkenden bitirmek istiyor!

Oldukça tartışmalı bir transfer dönemini geride bırakan ve takımın golcüsü Bafetimbi Gomis'i gönderdikten sonra yerine transfer yapamayan Galatasaray yönetimi ara transfer döneminde atacağı adımlar için şimdiden hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda stoper ve forvet bölgesine mutlak takviye yapmaya hazırlanan Galatasaraylı yetkililerin gündeminde  yer alan isimler Gary Cahill ve Anthony Modeste'den başkası değil..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; transferde stoper ve forvet takviyelerini devre arasına bırakan Galatasaray, bu kez işi erken bitirecek. Chelsea’den ayrılması kesinleşen Cahill ve şu an boşta olan golcü Modeste için elini çabuk tutacak Cim Bom, en kısa zamanda söz kesecek. Sezon başında başta Gomis olmak üzere birçok oyuncusuyla yollarını ayırıp kadroda temizlik yapan Galatasaray, transfer döneminde ise eksiklerinin önemli bir bölümünü gideremedi. Özellikle stoper ve forvet takviyesinde son güne kadar çalışan Galatasaraylı yöneticiler, teknik direktör Fatih Terim’in isteklerini yerine getirememiş oldu ancak Aslan aynı gecikmeyi devre arası transferinde yaşamamakta kararlı. Bu nedenle de kolların erkenden sıvandığı ortaya çıktı.

ÖN MUKAVELE SÖZ KONUSU
Cim Bom’un hedefi, bu kez transferin sonunu beklemek bir yan, resmi süreç başlamadan aklındaki yıldızlarla söz kesmek. Listedeki isimler ise yakın zamanda gündeme gelen ve hatta görüşmelerinde belli aşama kaydedilen futbolcular.. Chelsea’yle yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan stoper Cahill ile son anda anlaşma zemini bozulan ve Çin’den ayrıldıktan sonra boşa çıkan golcü Modeste konularında dirsek teması korunacak, hatta ön mukavele imzalanması bile düşünülüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.