Belhanda ve Rodrigues için gözlemci geldi!

Porto karşısında mağlubiyetle dönerek Şampiyonlar Ligi'nde ilk yenilgisini alan Galatasaray'da dün gece iki oyuncu için Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden gözlemciler tribünde yer aldı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrolde oynayan ve Lokomotiv Moskova karşısında da gol atarak Şampiyonlar Ligi'ne hızlı bir giriş yapan Garry Rodrigues ve eleştirilerin odak noktasındaki Younes Belhanda tribündeki yetkililerin takibindeydi!

Galatasaray'ın yıldızları Younes Belhanda ve Garry Rodrigues, Avrupa takımlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. İngiliz ve İspanyol kulüpleri Rodrigues'i, Fransız takımları ise Belhanda'yı izlemek için Porto'ya geldi. Garry Rodrigues'i izlemek için Portekiz'de bulunan Premier Lig kulüplerinin Newcastle United ve Southampton olduğu ifade edilirken, Villarreal'in de Rodrigues için gözlemci gönderdiği aktarıldı. Yaklaşık 2 sezon evvel 3.5 milyon euro karşılığında PAOK'tan transfer edilen Garry Rodrigues, bugüne kadar Galatasaray formasını 66 kez giyerken 15 gol - 14 asist gibi önemli bir skor katkısı sağladı.

Geçtiğimiz sezon 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Dinamo Kiev'den transfer edilen ancak performansı nedeniyle eleştirilerin odak noktasında olan Younes Belhanda'yı ise izlemeye gelen Fransız ekiplerinin ise Nantes ve Nice olduğu belirtildi. Fransız ekiplerinin Belhanda'nın maliyetini çok yüksek buldukları ancak yine de Galatasaray ile anlaşma zemini arayacakları gelen bilgiler arasında. Younes Belhanda, geçtiğimiz sezondan itibaren Galatasaray forması ile 42 maça çıkarken 3 gol 12 asist katkısı yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.